Polderhoen met spinazie en aardappel rosti

2
Makkelijk

Bereidingswijze

30 minuten totale tijd

Snijd de pezen uit de filets en de dijen. Pluk en snijd de dragon fijn. Meng de karnemelk en de dragon en meng de polderhoen er circa 30 minuten in.
Breng de aardappels in een pan met water en zout aan de kook en kook ze in circa 20 minuten gaar.
Verwarm de grill voor. Haal de polderhoen uit de marinade en dep hem droog. Grill de kip om en om gaar.
Schil en rasp de aardappels en breng op smaak met zout en peper. Verhit een scheut olie in een koekenpan en schep er een laagje aardappelrasp in. Bak de rösti aan beide kanten goudbruin.
Pel en snijd de knoflook fijn. Pel en snipper de ui. Verhit olie in een pan en fruit de ui en de knoflook. Voeg de spinazie toe en laat hem slinken. Breng de spinazie op smaak met zout en peper.
Serveer de spinazie met de rösti en de polderhoen.

Ingredienten

4
Personen

Polderhoen met spinazie en aardappelrösti

  • 2 polderhoenfilets
  • 2 polderhoendijen
  • 0.5 bosje dragon
  • 1 l karnemelk
  • 3 aardappels
  • zout
  • versgemalen peper
  • 1 teentje knoflook
  • 1 ui
  • 200 g spinazie
Geef je waardering
2