Verhit een scheut olie in een pan en rul het gehakt in circa 5 minuten.
Pel en snipper de uien.
Pel en snijd de knoflook fijn.
Halveer de paprika’s in de lengte, verwijder de zaadlijsten en snijd de paprika’s in blokjes.
Ris en hak de tijm en rozemarijn heel fijn.
Voeg de uien, knoflook, paprika’s, tijm en rozemarijn toe aan het gehakt en bak het geheel 5 minuten mee. Schenk het water erbij, voeg de bouillonblokjes toe en laat de soep zodra hij kookt 10 minuten trekken op laag vuur.
Snijd de korst van de Parmezaanse kaas en voeg toe aan de soep.
Snijd de champignons in plakjes en voeg toe aan de soep.
Snijd de tomaten in blokjes en voeg toe.
Rasp de Parmezaanse kaas.
Snijd de ciabatta in plakken.
Serveren
Schep de soep in soepkommen, bestrooi met Parmezaanse kaas en serveer het brood erbij.
2 reacties
De soep is erg waterig, niet echt een maaltijd soep.
Alsof we onderdelen missen om de soep lekker en vol te maken.
Wat vervelend om te horen! Dit hoort een waterige soep te zijn, dus dat klopt.
Groetjes,
Team-24Kitchen