De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books

pizza california

Meng alle deegingrediënten tot een soepel deeg en laat het een half uur rusten in de koelkast. Rol 4 hele dunne pizza’s uit en beleg deze met rode ui, olijfolie en zout. Bak de pizza’s op 225 °C circa 10 minuten tot ze goudbruin zijn.

45 min kooktijd
Pizza California

Een recept van

Rudolph van Veen

rudolph portret

Bereidingswijze

Meng alle deegingrediënten tot een soepel deeg en laat het een half uur rusten in de koelkast. Rol 4 hele dunne pizza’s uit en beleg deze met rode ui, olijfolie en zout. Bak de pizza’s op 225 °C circa 10 minuten tot ze goudbruin zijn. Snijd intussen de courgette, aubergine en tomaten in plakjes en de avocado in partjes. Grill de courgette, aubergine en tomaat. Beleg de goudbruine pizza’s met de rest van de ingrediënten en breng ze op smaak met peper en zout.

Dit recept komt uit de aflevering over San Francisco van het programma The Taste of Life Travel.

In The Taste of Life Travel maakt Rudolph van Veen culinaire ontdekkingsreizen. Rudolph neemt je mee naar prachtige plekken over de hele wereld, zoals Florence, New York, Malta, Stockholm en ons eigen Nederland. Op zijn reizen laat hij zich inspireren door lokale gebruiken en culinaire geheimen en creëert hij eigen variaties op deze wereldgerechten, zodat jij ze kunt bereiden in je eigen keuken. 

Miniatuurvoorbeeld

Laat weten wat je van dit recept vindt

Reacties op het recept

0 reacties

Ook lekker