De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books

pittige roerbakschotel

Kook de rijst volgens de bereidingswijze. Verhit een scheut olie in een wok en rul het gehakt. Haal het gehakt uit de wok en maak de wok schoon. Maak de sperziebonen schoon. Halveer de paprika, verwijder de zaadlijsten en snijd de paprika in reepjes.

25 min (voor)bereidingstijd
Pittige Roerbakschotel

Een recept van

Bianca Janssen

Miniatuurvoorbeeld

Bereidingswijze

Kook de rijst volgens de bereidingswijze. Verhit een scheut olie in een wok en rul het gehakt. Haal het gehakt uit de wok en maak de wok schoon. Maak de sperziebonen schoon. Halveer de paprika, verwijder de zaadlijsten en snijd de paprika in reepjes. Halveer de prei, was de Snijd de prei in halve ringen en halveer de kerstomaten. Halveer de rode peper, verwijder de zaadjes en snijd de peper in halve ringen. Verhit een scheut olie olie in de wok en bak de bonen, paprika, prei, kerstomaten, kidneybeans, peper en citroengras 5 minuten. Blus af met de kokosmelk en laat dit tot de helft inkoken. Breng op smaak met zout. Serveer de roerbakschotel met de rijst.

Een snelle inspiratie voor een lekker, gezond recept… Chefkok Bianca Janssen geeft je in een paar minuten tijd voldoende handvatten om een heerlijk gerecht op tafel te zetten. Of het nu een salade, een dessert, een hoofdgerecht of een soep is: de verstips van Bianca zijn altijd snel, lekker en gezond!

Miniatuurvoorbeeld

Laat weten wat je van dit recept vindt

Reacties op het recept

0 reacties

Ook lekker