Pel en snipper de ui. Pel en snijd de knoflook fijn.
Boen de schil van de aardappels schoon en snijd de aardappels in achten.
Verhit olie in een pan en fruit de ui en knoflook en de helft van de chilivlokken circa 2 minuten.
Voeg paprikapoeder, zout en peper toe en bak circa 1 minuut mee.
Voeg de tomatenpuree en gepelde tomaten toe en breng aan de kook.
Voeg de aardappels toe, leg de deksel op de pan en laat circa 10 minuten pruttelen.
Snijd de courgette in gelijke stukken en verwijder de zaadlijsten.
Halveer de paprika in de lengte, verwijder de zaadlijsten en snijd de paprika in repen
Pel de gamba’s en verwijder het darmkanaal.
Pluk en hak de koriander en peterselie fijn. Voeg de courgette, paprika’s, kruiden en gamba’s toe, leg de deksel weer op de pan en laat circa 4 minuten garen.
Snijd het brood in stukken.
Meng de resterende chilivlokken met de bieslook en een flinke scheut olijfolie.
Snijd de bieslook fijn.
Serveer de pittige garnalen met Turks brood en de chili-olie.
Meld je aan en praat mee