De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books

pittige broccolipasta

Een pittig vegetarisch pastagerecht met broccoli en geraspte kaas.

30 min kooktijd
Pittige broccolipasta

Een recept van

Bianca Janssen

Miniatuurvoorbeeld

Bereidingswijze

Breng een pan water met zout aan de kook. Kook de penne beetgaar, spoel hem koud en roer er een scheut olie door. Breng wederom een pan water met zout aan de kook. Kook de broccoli beetgaar en spoel koud onder water. Laat goed uitlekken. Pel en snijd de knoflook fijn. Halveer de pepers, verwijder de zaadjes en snijd de pepers in stukjes. Snijd de tomaten in reepjes. Verhit olie in een pan en fruit de knoflook, peper en tomaten. Voeg de penne en broccoli toe en warm goed door. Breng op smaak met zout. Verdeel de pasta over borden en garneer met blaadjes basilicum en rasp de kaas erover.

Een snelle inspiratie voor een lekker, gezond recept… Chefkok Bianca Janssen geeft je in een paar minuten tijd voldoende handvatten om een heerlijk gerecht op tafel te zetten. Of het nu een salade, een dessert, een hoofdgerecht of een soep is: de verstips van Bianca zijn altijd snel, lekker en gezond!

Miniatuurvoorbeeld

Laat weten wat je van dit recept vindt

Reacties op het recept

0 reacties

Ook lekker