Pittige broccolipasta

18
Makkelijk

Bereidingswijze

30 minuten totale tijd

Breng een pan water met zout aan de kook. Kook de penne beetgaar, spoel hem koud en roer er een scheut olie door. Breng wederom een pan water met zout aan de kook. Kook de broccoli beetgaar en spoel koud onder water. Laat goed uitlekken. Pel en snijd de knoflook fijn. Halveer de pepers, verwijder de zaadjes en snijd de pepers in stukjes. Snijd de tomaten in reepjes. Verhit olie in een pan en fruit de knoflook, peper en tomaten. Voeg de penne en broccoli toe en warm goed door. Breng op smaak met zout. Verdeel de pasta over borden en garneer met blaadjes basilicum en rasp de kaas erover.

Ingredienten

4
Personen

Pittige broccolipasta

  • zout
  • 225 g penne
  • olijfolie
  • 225 g broccoliroosjes
  • 2 teentjes knoflook
  • 2 rode pepers
  • 2 el gemarineerde tomaten
  • 1 bosje basilicum
  • Parmezaanse kaas
Geef je waardering
18