De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books
24K op TV

Pittige biefstukpuntjes met Chinese rauwkostsalade

Een heerlijk pittig gerecht met biefstuk!

30 min. voorbereidingstijd
Direct naar recept
Pittige biefstukpuntjes met Chinese rauwkostsalade

Bereidingswijze

Kook de noedels gaar volgens de bereidingswijze op de verpakking.

Pittige biefstukpuntjes

Snijd de biefstuk in grove blokjes. Pel en snijd de knoflook fijn. Meng in een kom de biefstuk, knoflook, sambal oelek en een scheutje olie. Breng op smaak met een beetje zout en peper. Laat circa 10 minuten marineren. Verhit een scheutje olie in een wok en bak de biefstukpuntjes rondom goudbruin en gaar in circa 5 minuten.

Chinese rauwkostsalade

Verwarm een pan en rooster de sesamzaadjes circa 3 minuten. Meng in een grote kom de witte wijnazijn en de honing. Schenk onder voortdurend roeren met een garde de arachideolie erbij en roer tot een gladde dressing. Roer de yoghurt erdoor en breng op smaak met een beetje zout en peper. Snijd de Chinese kool in de lengte door vieren, verwijder de kern en snijd de Chinese kool in zo dun mogelijke reepjes. Snijd de radijsjes in vieren. Snijd de bosuitjes in ringetjes. Roer de Chinese kool, sesamzaadjes, radijsjes en de bosuitjes door de dressing.

Serveren

Verdeel de noedels, Chinese rauwkostsalade en de pittige biefstukpuntjes over borden. 

Wil jij je gezin gevarieerd, lekker en gezond te eten geven? Weet jij soms ook niet meer wat je nu weer klaar moet maken voor het avondeten? Wil jij ook binnen een half uurtje een smakelijk gerecht op tafel hebben staan? Houd je niet van dure en ingewikkelde ingrediënten? Of kan je wel wat kooktips gebruiken?

Kijk dan naar De Makkelijke Maaltijd waarin 24Kitchen-chefs Hugo, Miljuschka, Roberta, Danny en Estée je helpen met heerlijke recepten voor de doordeweekse maaltijd. Altijd gezond, snel en lekker! 

Kan je niet wachten tot de volgende uitzending? Doe dan hier meteen inspiratie op voor meer makkelijke recepten

 

Miniatuurvoorbeeld

Wat vond jij ervan?

Heb jij dit recept gemaakt? Of wil je graag iets vragen over dit recept? Laat het weten!

0 reacties

Ook lekker

Nieuwsbrief

Elke week nieuwe kook- en eetinspiratie in je mailbox?

Ontvang het heerlijke weekmenu, handige kooktips en populair nieuws over de laatste foodtrends.

Show/hide
Als je je inschrijft, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden en erken je dat je ons Privacybeleid, ons Cookiebeleid en onze VK- en EU-privacyrechten hebt gelezen.