De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books
24K op TV

Pittige aardappelrösti

Rösti is een gerecht uit de Zwitserse keuken. Deze pittige aardappelrösti met jalapeñopepers en rode ui is een heerlijk gerecht voor bij het gourmetten.

15 min. voorbereidingstijd
Direct naar recept
Pittige aardappelrösti

Bereidingswijze

Pel en snipper de ui heel fijn. Schil de aardappels en rasp de aardappels met een grove rasp. Snijd de jalapeñopepers in kleine stukjes en meng met het komijnpoeder door de aardappels en breng op smaak met een beetje zout en versgemalen peper.

Verhit een scheutje olie in de gourmetpannetjes, bedek de bodem met een laagje aardappelmengsel en bak rondom goudbruin en krokant.

Dit jaar brengen we je de 24Kitchen Gourmet Specials, waarin chef Hugo Kennis je handige tips en recepten geeft voor gourmetten tijdens de feestdagen, maar natuurlijk ook elk ander moment van het jaar.

Miniatuurvoorbeeld

Wat vond jij ervan?

Heb jij dit recept gemaakt? Of wil je graag iets vragen over dit recept? Laat het weten!

0 reacties

Ook lekker

Nieuwsbrief

Elke week nieuwe kook- en eetinspiratie in je mailbox?

Ontvang het heerlijke weekmenu, handige kooktips en populair nieuws over de laatste foodtrends.

Show/hide
Als je je inschrijft, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden en erken je dat je ons Privacybeleid, ons Cookiebeleid en onze VK- en EU-privacyrechten hebt gelezen.