De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books
24K op TV

Pisca Kora met kokosrijst uit Venezuela (Roodbaars)

45 min. voorbereidingstijd
Direct naar recept
Pisca Kora met kokosrijst uit Venezuela (Roodbaars)

Bereidingswijze

Kokosrijst
Kook de rijst volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking. Giet af. Roer de kokosmelk door de rijst en breng op smaak met een beetje zout.

Roodbaars
Snijd de bosui in dunne ringen en besprenkel ruim met sap van een limoen. Voeg een eetlepel olie toe en naar smaak een beetje zout en versgemalen peper. Hussel alles door elkaar. Neem de roodbaars en snijd 3 diagonale inkepingen aan beide kanten van de filets. Breng de buikholtes op smaak met een beetje zout, versgemalen peper en het sap van een limoen. Vul alle inkepingen met de bosui. Breng de buitenkant van de vis op smaak met het sap van een limoen. Verwarm de olie in een pan (tot maximaal 180 ºC). Bak de vissen circa 5 minuten per kant. Draai ze geregeld om. Schep de vis voorzichtig uit de pan en laat ze op keukenpapier uitlekken.

Serveren
Pel en snijd de ui in dunne ringen. Halveer de tomaatjes. Pluk de sla en verdeel over de borden. Leg de vis op de sla en garneer met tomaatjes en rode ui. Serveer de rijst in een kommetje ernaast.

Zoveel landen, zoveel smaken: nog zoveel om te ontdekken en te proeven! Grenzeloos Koken is terug met een nieuw seizoen en weer brengen onze chefs de beste recepten en smaken van over heel de wereld naar jouw keuken. Dit keer delen de chefs Miljuschka, Giovanni, Estée, Danny en Mounir hun herinneringen en recepten met je.

 

Miniatuurvoorbeeld

Wat vond jij ervan?

Heb jij dit recept gemaakt? Of wil je graag iets vragen over dit recept? Laat het weten!

0 reacties

Ook lekker

Nieuwsbrief

Elke week nieuwe kook- en eetinspiratie in je mailbox?

Ontvang het heerlijke weekmenu, handige kooktips en populair nieuws over de laatste foodtrends.

Show/hide
Als je je inschrijft, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden en erken je dat je ons Privacybeleid, ons Cookiebeleid en onze VK- en EU-privacyrechten hebt gelezen.