De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books

pink prosecco-grenadinegranita

Meng de grenadinesiroop met het water. Vries de siroop in circa 8 uur in. Vries tegelijkertijd de Prosecco in. Haal de Prosecco en grenadinesiroop uit de vriezer en schraap met een vork tot ijsschilfers.

10 min (voor)bereidingstijd
Pink Prosecco-grenadinegranita

Een recept van

Harry Eastwood

Miniatuurvoorbeeld

Bereidingswijze

Meng de grenadinesiroop met het water. Vries de siroop in circa 8 uur in. Vries tegelijkertijd de Prosecco in. Haal de Prosecco en grenadinesiroop uit de vriezer en schraap met een vork tot ijsschilfers. Meng de ijsschilfers met elkaar en giet in grote glazen. Halveer de granaatappel en sla de pitjes eruit door met een lepel op de buitenkant van de schil te slaan. Bestrooi de glazen met granaatappelpitjes. Serveer direct.

Parijs is de stad van de liefde, licht, maar ook de stad van verrukkelijk eten en prachtige patisserie. De Britse kookboekenschrijver Harry Eastwood is gek op taarten en gebak en ze staat voor een grote uitdaging: ze maakt namelijk de lekkerste gebakjes en patisserie na met één vraag… Hoe maak ik dit minder zoet, maar net zo lekker?

Bekijk hier haar recepten.

Miniatuurvoorbeeld

Laat weten wat je van dit recept vindt

Reacties op het recept

0 reacties

Ook lekker