De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books
24K op TV

Pink Prosecco-grenadinegranita

Meng de grenadinesiroop met het water. Vries de siroop in circa 8 uur in. Vries tegelijkertijd de Prosecco in. Haal de Prosecco en grenadinesiroop uit de vriezer en schraap met een vork tot ijsschilfers.

10 min. voorbereidingstijd
Direct naar recept
Pink Prosecco-grenadinegranita

Bereidingswijze

Meng de grenadinesiroop met het water. Vries de siroop in circa 8 uur in. Vries tegelijkertijd de Prosecco in. Haal de Prosecco en grenadinesiroop uit de vriezer en schraap met een vork tot ijsschilfers. Meng de ijsschilfers met elkaar en giet in grote glazen. Halveer de granaatappel en sla de pitjes eruit door met een lepel op de buitenkant van de schil te slaan. Bestrooi de glazen met granaatappelpitjes. Serveer direct.

Parijs is de stad van de liefde, licht, maar ook de stad van verrukkelijk eten en prachtige patisserie. De Britse kookboekenschrijver Harry Eastwood is gek op taarten en gebak en ze staat voor een grote uitdaging: ze maakt namelijk de lekkerste gebakjes en patisserie na met ƩƩn vraag… Hoe maak ik dit minder zoet, maar net zo lekker?

Bekijk hier haar recepten.

Miniatuurvoorbeeld

Wat vond jij ervan?

Heb jij dit recept gemaakt? Of wil je graag iets vragen over dit recept? Laat het weten!

0 reacties

Ook lekker

Nieuwsbrief

Elke week nieuwe kook- en eetinspiratie in je mailbox?

Ontvang het heerlijke weekmenu, handige kooktips en populair nieuws over de laatste foodtrends.

Show/hide
Als je je inschrijft, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden en erken je dat je ons Privacybeleid, ons Cookiebeleid en onze VK- en EU-privacyrechten hebt gelezen.