Breng het water en de schenkel in een soeppan op hoog vuur aan de kook. Schuim regelmatig af. Verwarm de gril. Halveer de ui, sjalotten en de gember. Leg ze 5 minuten op de grill. Voeg de gegrilde ingrediënten, soepgroenten en specerijen toe aan de bouillon en laat op laag vuur tegen de kook ongeveer 3 uur trekken. Zeef de bouillon en breng opnieuw aan de kook. Leg de biefstuk in de diepvries. Schil de bospenen en snijd ze in dunne plakjes. Halveer het wit van de prei en snijd in dunne halve ringen. Was en snijd de radijsjes in dunne plakjes. Snijd de peper in ringen. Week de noedels circa 7 minuten in kokend heet water. Verdeel de rijstnoedels over 4 kommen. Leg de groente en een paar blaadjes koriander erop. Snijd de biefstuk in flinterdunne plakjes en verdeel over de groente. Breng de soep op smaak met nuoc mam en schenk over de biefstuk. Snijd de limoen in plakjes en garneer de soep ermee.
Dit recept komt uit de aflevering over Hanoi van het programma The Taste of Life Travel.
Een heerlijke Vietnamese Noedelsoep met biefstuk.
0 reacties