Pasta
- Kook de pasta gaar volgende de bereidingswijze op de verpakking.
Parmaham
- Verwarm de oven voor op 180 ºC.
- Leg de plakken parmaham op een met bakpapier beklede bakplaat. Bak de parmaham in de oven in circa 8 minuten krokant.
Pesto-broccolipasta
- Breng een pan water met een beetje zout aan de kook.
- Snijd de broccoli in kleine roosjes. Kook de broccoli in circa 4 minuten beetgaar. Giet af.
- Verwarm een koekenpannetje en rooster de pijnboompitten in circa 3 minuten goudbruin.
- Snijd de Parmezaanse kaas in grove stukken.
- Pel en halveer de knoflook
- Pluk de basilicum.
- Snijd de zongedroogde tomaten grof.
- Pureer in het staafmixerbakje de pijnboompitten, Parmezaanse kaas, knoflook, basilicum, zongedroogde tomaten en de olijfolie extra vierge.
- Pel en snijd de uien in halve ringen.
- Snijd de mozzarella in blokjes.
- Snijd de olijven in plakjes.
- Roer de broccoli, pesto, uien, mozzarella, olijven en de rucola door de pasta.
Serveren
- Verdeel de pesto-broccolipasta over borden. Steek de parmaham in de pesto-broccolipasta.
0 reacties