De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books
24K op TV

Pavlova

Verwarm de oven voor op 120 graden. Klop in een kom de eiwitten stijf. Voeg beetje bij beetje al mixend driekwart van de suiker toe. Mix de azijn en de maïzena erdoor. Spatel voorzichtig de rest van de suiker erdoor.

90 min. voorbereidingstijd
Direct naar recept
Pavlova

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 120 graden. Klop in een kom de eiwitten stijf. Voeg beetje bij beetje al mixend driekwart van de suiker toe. Mix de azijn en de maïzena erdoor. Spatel voorzichtig de rest van de suiker erdoor.

Schep het schuim op een met bakpapier beklede bakplaat. Vorm tot een soort nestje. Laat het schuimdeeg ca. 1,5 uur in de oven drogen.

Klop de slagroom met de suiker lobbig. Maak het fruit schoon en snijd grote stukken in partjes of stukjes. Bedek het schuim met geklopte room en het schoongemaakte seizoensfruit.

In dit programma deelt Meesterkok en Meesterpatissier Rudolph van Veen zijn kennis en passie voor het bakken. Hij tovert de heerlijkste zoete en hartige gerechten uit de oven, waar je zeker van zult watertanden. Rudolph weet precies hoe je de meest oogstrelende creaties maakt, en binnenkort zul jij met zijn hulp ook de show stelen met prachtige taarten, of je gezin verwennen met de lekkerste broodjes en hartige taarten. 

Bekijk de nieuwe afleveringen van Rudolph's Bakery, elke werkdag 15.00 uur op 24Kitchen, kanaal 24!

Rudolph's Bakery

Wat vond jij ervan?

Heb jij dit recept gemaakt? Of wil je graag iets vragen over dit recept? Laat het weten!

0 reacties

Ook lekker

Nieuwsbrief

Elke week nieuwe kook- en eetinspiratie in je mailbox?

Ontvang het heerlijke weekmenu, handige kooktips en populair nieuws over de laatste foodtrends.

Show/hide
Als je je inschrijft, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden en erken je dat je ons Privacybeleid, ons Cookiebeleid en onze VK- en EU-privacyrechten hebt gelezen.