De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books

pavlova

Verwarm de oven voor op 120 graden. Klop in een kom de eiwitten stijf. Voeg beetje bij beetje al mixend driekwart van de suiker toe. Mix de azijn en de maïzena erdoor. Spatel voorzichtig de rest van de suiker erdoor.

90 min voorbereidingstijd
20 min kooktijd
Pavlova

Een recept van

Rudolph van Veen

rudolph portret

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 120 graden. Klop in een kom de eiwitten stijf. Voeg beetje bij beetje al mixend driekwart van de suiker toe. Mix de azijn en de maïzena erdoor. Spatel voorzichtig de rest van de suiker erdoor.

Schep het schuim op een met bakpapier beklede bakplaat. Vorm tot een soort nestje. Laat het schuimdeeg ca. 1,5 uur in de oven drogen.

Klop de slagroom met de suiker lobbig. Maak het fruit schoon en snijd grote stukken in partjes of stukjes. Bedek het schuim met geklopte room en het schoongemaakte seizoensfruit.

In dit programma deelt Meesterkok en Meesterpatissier Rudolph van Veen zijn kennis en passie voor het bakken. Hij tovert de heerlijkste zoete en hartige gerechten uit de oven, waar je zeker van zult watertanden. Rudolph weet precies hoe je de meest oogstrelende creaties maakt, en binnenkort zul jij met zijn hulp ook de show stelen met prachtige taarten, of je gezin verwennen met de lekkerste broodjes en hartige taarten. 

Bekijk de nieuwe afleveringen van Rudolph's Bakery, elke werkdag 15.00 uur op 24Kitchen, kanaal 24!

Rudolph's Bakery

Laat weten wat je van dit recept vindt

Reacties op het recept

0 reacties

Ook lekker