Breng een pan met water en zout aan de kook.
Pastinaakpuree
Schil en snijd de pastinaken en aardappels in blokjes.
Kook de pastinaak en aardappel met de tijm in circa 10 minuten gaar.
Giet ze af, stoom ze droog en verwijder de tijm.
Pureer de aardappels en pastinaken en breng op smaak met zout en peper.
Snijd de bosuitjes in ringetjes.
Verwarm de melk en roer de melk en bosuitjes door de pastinaakpuree.
Bietjes
Snijd de bietjes in blokjes.
Pel en snipper het sjalot
Verhit olie in een pan en fruit het sjalotje circa 2 minuten.
Voeg de bietjes en de balsamicoazijn toe.
Stoof de bietjes circa 5 minuten en breng ze op smaak met zout en peper.
Geitenkaas
Kluts de eieren.
Wentel de geitenkaas door de bloem.
Wentel ze daarna door het ei.
Druk ze als laatste stevig in de amandelen en zorg dat de kaas volledig is bedekt.
Verhit een scheut olie in een pan en bak de geitenkaas aan beide kanten goudbruin.
0 reacties