De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books

pastasalade met mortadella

Pastasalades en de zomer zijn allerbeste vrienden. Ken je deze variant met mortadella en burrata al?

20 min voorbereidingstijd
pastasalade met mortadella en burrata

Een recept van

Bibi Loomans

Bibi Loomans

"Pastasalade, mortadella, zelfgemaakte pistachepesto: een betere combinatie kan ik bijna niet bedenken. Vandaar dat ik het combineer in dit zomerse recept. Eet smakelijk!"

Bereidingswijze

Pastasalade met mortadella

  1. Kook de pasta beetgaar volgens aanwijzingen op de verpakking. Giet daarna af.

  2. Rooster de pistachenoten.

  3. Voeg de pistachenoten, knoflook, Parmezaanse kaas, verse basilicum en olijfolie toe aan een keukenmachine en maal tot een fijne pesto. Breng op smaak met zout en peper.

  4. Meng de pistachepesto door de pasta.

  5. Verwarm een droge koekenpan op middelhoog vuur en bak de plakjes mortadella knapperig.

  6. Laat de mortdella uitlekken en breek in grove stukken.

  7. Halveer de cherrytomaten.

  8. Meng de tomaten en de mortadella door de pasta.

  9. Schep de pastasalade met mortadella in diepe borden. Verdeel de burrata over de borden.

Laat weten wat je van dit recept vindt

Reacties op het recept

0 reacties

Ook lekker