De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books

tonijnpasta met haricot verts, maïs en cherrytomaten

Bij goed of slecht weer: deze pasta met tonijn, haricots verts, maïs en cherrytomaten is altijd een goed idee.

30 MIN
Pasta met tonijn, haricot verts, maïs en cherrytomaten

Een recept van

Miljuschka Witzenhausen

Bak met Miljuschka

Bereidingswijze

1. Breng twee pannen met water aan de kook.

2. Kook in de ene pan de pasta volgens de gebruiksaanwijzing in water met zout.

3. Kook in de andere pan de eieren 8 minuten.

4. Halveer de cherrytomaten. Pel en snijd de rode ui in dunne ringen. Strooi er wat zout en peper over.

5. Doe de olie van de tonijn en een eetlepel olie van de zongedroogde tomaten in een kom. Voeg de mayonaise, yoghurt en mosterd erbij. Breng op smaak met peper. Rasp de citroenschil en pers de helft van de citroen uit. Voeg toe aan de dressing.

6. Laat de eieren schrikken onder koud water en pel ze. Bewaar het kookwater.

7. Snijd de uiteinden van de haricot verts en kook ze in 3 minuten beetgaar. Giet af.

8. Meng de pasta, haricot verts, tomaatjes, ui en tonijn met de dressing.

9. Snijd de zongedroogde tomaten ragfijn. Voeg samen met de maïs toe.

10. Hussel goed door elkaar. Snijd de eieren in partjes en leg ze op de salade. Sprenkel de balsamico erover.

Wil je álle Wat Eten We Vandaag?-recepten en video's bekijken? Ga dan snel naar Wat Eten We Vandaag?

‘Wat Eten We Vandaag?’ Hiermee wordt het voor iedereen een peulenschil om elke dag een lekkere, gezonde en gevarieerde maaltijd op tafel te zetten. Gebaseerd op jullie wensen en voorkeuren bieden we 365 dagen per jaar een nieuw recept op alle platformen: op tv, online en social media.

Miniatuur

Laat weten wat je van dit recept vindt

Ook lekker