De pasta:
Kook de tagliatelle in een pan met water en zout gaar volgens de gebruiksaanwijzing.
Giet de pasta af.
Pompoensaus:
Was de tomaten, verwijder de groene kroontjes en snijd in blokjes.
Verwijder de schil en pitten van de pompoen.
Snijd het vruchtvlees in stukken van 1x1 centimeter.
Pel en snipper de ui, pel en hak de knoflook grof
Verhit olie in een braadpan en fruit de ui aan
Voeg de pompoenstukjes toe en strooi het komijnzaad erover
Voeg na circa 5 minuten de tomaat en knoflook toe en breng op smaak met zout en peper
Zet de deksel op de pan en laat 15 min stoven
Brokkel als laatst de feta door de saus.
Kruidensalade
Was en droog de kropsla goed.Hak de kruiden fijn
Halveer de citroen en knijp 1 helft uit boven een kom
Voeg een scheut olijfolie en de gehakte kruiden toe
Meng de dressing met de kropsla
0 reacties