De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books
24K op TV

Pasta met pompoensaus

De pasta: Kook de tagliatelle in een pan met water en zout gaar volgens de gebruiksaanwijzing. Giet de pasta af. Pompoensaus: Was de tomaten, verwijder de groene kroontjes en snijd in blokjes. Verwijder de schil en pitten van de pompoen. Snijd het vruchtvlees in stukken van 1x1 centimeter.

50 min. voorbereidingstijd
Direct naar recept
Pasta met pompoensaus

Bereidingswijze

De pasta:

Kook de tagliatelle in een pan met water en zout gaar volgens de gebruiksaanwijzing.

Giet de pasta af.

Pompoensaus:

Was de tomaten, verwijder de groene kroontjes en snijd in blokjes.

Verwijder de schil en pitten van de pompoen.

Snijd het vruchtvlees in stukken van 1x1 centimeter.

Pel en snipper de ui, pel en hak de knoflook grof

Verhit olie in een braadpan en fruit de ui aan

Voeg de pompoenstukjes toe en strooi het komijnzaad erover

Voeg na circa 5 minuten de tomaat en knoflook toe en breng op smaak met zout en peper

Zet de deksel op de pan en laat 15 min stoven

Brokkel als laatst de feta door de saus.

Kruidensalade

Was en droog de kropsla goed.Hak de kruiden fijn

Halveer de citroen en knijp 1 helft uit boven een kom

Voeg een scheut olijfolie en de gehakte kruiden toe

Meng de dressing met de kropsla

 

Wil jij je gezin gevarieerd, lekker en gezond te eten geven? Weet jij soms ook niet meer wat je nu weer klaar moet maken voor het avondeten? Wil jij ook binnen een half uurtje een smakelijk gerecht op tafel hebben staan? Houd je niet van dure en ingewikkelde ingrediënten? Of kan je wel wat kooktips gebruiken?

Kijk dan naar De Makkelijke Maaltijd waarin 24Kitchen-chefs Hugo, Miljuschka, Roberta, Danny en Estée je helpen met heerlijke recepten voor de doordeweekse maaltijd. Altijd gezond, snel en lekker! 

Kan je niet wachten tot de volgende uitzending? Doe dan hier meteen inspiratie op voor meer makkelijke recepten

 

Miniatuurvoorbeeld

Wat vond jij ervan?

Heb jij dit recept gemaakt? Of wil je graag iets vragen over dit recept? Laat het weten!

0 reacties

Ook lekker

Nieuwsbrief

Elke week nieuwe kook- en eetinspiratie in je mailbox?

Ontvang het heerlijke weekmenu, handige kooktips en populair nieuws over de laatste foodtrends.

Show/hide
Als je je inschrijft, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden en erken je dat je ons Privacybeleid, ons Cookiebeleid en onze VK- en EU-privacyrechten hebt gelezen.