De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books

pasta met haring en doperwtjes in roomsaus

Snijd de knoflook fijn en de haringfilets in stukjes. Kook de schelpjespasta volgens de aanwijzingen op het pak.

20 min kooktijd
Pasta met haring en doperwtjes in roomsaus

Een recept van

Bereidingswijze

Snijd de knoflook fijn en de haringfilets in stukjes. Kook de schelpjespasta volgens de aanwijzingen op het pak.

Verhit ondertussen wat olijfolie in een grote koekenpan op medium vuur en fruit de knoflook én de uitjes die bij de haring zitten kort aan. Voeg de doperwtjes toe en bak een paar minuten mee.

Zet het vuur laag en voeg de stukjes haring en de crème fraîche toe. Verwarm het geheel nog 2 minuten door. Ris de tijm van de takjes en voeg toe aan de pan, samen met eventueel wat peper en zout naar smaak. Als de saus te dik is, voeg dan wat water toe.

Giet de pasta af en schep door de saus in de pan.

Laat weten wat je van dit recept vindt

Reacties op het recept

0 reacties

Ook lekker