De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books
24K op TV

Pasta met haring en doperwtjes in roomsaus

Snijd de knoflook fijn en de haringfilets in stukjes. Kook de schelpjespasta volgens de aanwijzingen op het pak.

20 min. voorbereidingstijd
Direct naar recept
Pasta met haring en doperwtjes in roomsaus

Bereidingswijze

Snijd de knoflook fijn en de haringfilets in stukjes. Kook de schelpjespasta volgens de aanwijzingen op het pak.

Verhit ondertussen wat olijfolie in een grote koekenpan op medium vuur en fruit de knoflook én de uitjes die bij de haring zitten kort aan. Voeg de doperwtjes toe en bak een paar minuten mee.

Zet het vuur laag en voeg de stukjes haring en de crème fraîche toe. Verwarm het geheel nog 2 minuten door. Ris de tijm van de takjes en voeg toe aan de pan, samen met eventueel wat peper en zout naar smaak. Als de saus te dik is, voeg dan wat water toe.

Giet de pasta af en schep door de saus in de pan.

Wat vond jij ervan?

Heb jij dit recept gemaakt? Of wil je graag iets vragen over dit recept? Laat het weten!

0 reacties

Ook lekker

Nieuwsbrief

Elke week nieuwe kook- en eetinspiratie in je mailbox?

Ontvang het heerlijke weekmenu, handige kooktips en populair nieuws over de laatste foodtrends.

Show/hide
Als je je inschrijft, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden en erken je dat je ons Privacybeleid, ons Cookiebeleid en onze VK- en EU-privacyrechten hebt gelezen.