De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books
24K op TV

Pasta met een saus van biet, amandel en tijm

Een heerlijke pasta, maar dan anders. Deze pasta met een saus van biet, amandel en tijm is echt hemels!

30 min. voorbereidingstijd
Direct naar recept
Pasta met een saus van biet, amandel en tijm

Bereidingswijze

Ris de blaadjes van de tijm. Verwarm in een pannetje op zacht vuur 4 eetlepels olijfolie, de blaadjes tijm, zout en ongepelde knoflookteen. Pureer de bietjes met de amandelen in een blender of keukenmachine.

Haal de pan met olie van het vuur en rasp erboven de schil van de sinaasappel. Doe de olie en de knoflookteen uit z’n velletje bij de bietenpasta en zet het apparaat nog even aan. Proef breng op smaak met zout en peper.

Kook de pasta. Giet af maar hou 1 kopje kookvocht over. Doe de pasta, het vocht, 2 eetlepels olie en bietensaus bij elkaar in de pan. Meng door elkaar. Schep op de borden en maak af met wat geitenkaas en amandelschaafsel.

Wat vond jij ervan?

Heb jij dit recept gemaakt? Of wil je graag iets vragen over dit recept? Laat het weten!

0 reacties

Ook lekker

Nieuwsbrief

Elke week nieuwe kook- en eetinspiratie in je mailbox?

Ontvang het heerlijke weekmenu, handige kooktips en populair nieuws over de laatste foodtrends.

Show/hide
Als je je inschrijft, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden en erken je dat je ons Privacybeleid, ons Cookiebeleid en onze VK- en EU-privacyrechten hebt gelezen.