Pasta burrata con cavolo nero e branzino (pasta met burrata, palmkool en zeebaars)

14
Makkelijk

Bereidingswijze

30 minuten totale tijd
Pasta
Kook de fusilli gaar volgens de bereidingswijze op de verpakking. Giet de fusilli af en bewaar wat van het kookvocht. Pel en snipper de sjalot. Pel de knoflook. Snijd het puntje van de peper, klop de zaadjes eruit en snijd de peper in ringen. Verwijder de harde nerf van de palmkool en snijd de palmkool fijn. Was en droog de palmkool in de slacentrifuge. Verhit een scheutje olie in een pan en fruit de sjalot, knoflook en rode peper circa 3 minuten. Voeg de palmkool toe en stoof circa 4 minuten mee.
Snijd de salami in dunne plakjes en voeg toe samen met het kookvocht van de pasta.
Meng de pasta erdoor en warm circa 3 minuten door. Snijd de burrata in kleine blokjes.

Gegrilde zeebaarsfilet
Verwarm een grillpan voor. Besprenkel de huid van de zeebaars met olijfolie. Gril de zeebaars circa 3 minuten op de huidkant. Zet het vuur uit, draai de vis om en dek af met aluminiumfolie.

Serveren
Schep de pasta in diepe borden en leg er een zeebaarsfilet op. Strooi de burrata erover.

Ingredienten

4
Personen

Pasta burrata con cavolo nero e branzino

  • 400 g fusilli
  • 1 sjalot
  • 1 teentje knoflook
  • 1 rode peper
  • 500 g palmkool
  • olijfolie
  • 200 g salami
  • 1 burrata kaasje
  • 4 zeebaarsfilets

Extra nodig

  • slacentrifuge
  • grillpan
  • aluminiumfolie
Geef je waardering
14