De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books

paprika gazpacho

30 min kooktijd
Paprika Gazpacho

Een recept van

Bianca Janssen

Miniatuurvoorbeeld

Bereidingswijze

Halveer de paprika’s in de lengte, verwijder de zaadlijsten en snijd de paprika’s in stukjes. Snijd de tomaten in stukjes, pel en snipper de ui en pluk de basilicum. Pureer de paprika’s, tomaten, ui, basilicum, houd een paar blaadjes apart om te garneren, en de olijfolie en breng op smaak met zout, peper en worcestersaus. Schenk de soep door een zeef. Snijd de chorizo in blokjes. Pel en snijd de knoflook in dunne plakjes. Verhit olie in een pan en bak de knoflook krokant. Schep de gazpacho in borden en serveer met de krokante knoflook en chorizo en garneer met basilicum.

koude

Een snelle inspiratie voor een lekker, gezond recept… Chefkok Bianca Janssen geeft je in een paar minuten tijd voldoende handvatten om een heerlijk gerecht op tafel te zetten. Of het nu een salade, een dessert, een hoofdgerecht of een soep is: de verstips van Bianca zijn altijd snel, lekker en gezond!

Miniatuurvoorbeeld

Laat weten wat je van dit recept vindt

Reacties op het recept

0 reacties

Ook lekker