De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books

pan con tomate met ansjovis

Op-en-top zomers is deze pan con tomate met ansjovis. Lekker fris maar ook een tikje zout. Perfect voor een zonnige dag.

10 min voorbereidingstijd
pan con tomate op een snijplank

Een recept van

Bibi Loomans

Bibi Loomans

"Dit lunchrecept is zo simpel maar bomvol smaak. De ansjovis en de tomaat spelen de hoofdrol. Zo makkelijk kan het zijn."

Bereidingswijze

Pan con tomate met ansjovis

  1. Rooster het brood.

  2. Rasp de tomaten met behulp van een grove rasp. Verwijder de vellen en doe weg.

  3. Breng de tomatenpulp op smaak met de olijfolie, peper en zout.

  4. Smeer de tomatenpulp op het brood en verdeel de anjovisfilets hierover.

Laat weten wat je van dit recept vindt

Reacties op het recept

0 reacties

Ook lekker