De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books
24K op TV

Paaspunch

Een heerlijke fruitpunch met prosecco!

15 min. voorbereidingstijd
Direct naar recept
Paaspunch

Bereidingswijze

Boen 1 citroen schoon en schil deze. Pers alle citroenen uit. Breng in een pan 200 ml water met suiker, kurkuma, citroensap en citroenschilletjes aan de kook. Kook tot de suiker is opgelost en laat dit mengsel afkoelen. Maak het fruit schoon. Snijd de ananas in blokjes. Snijd de kiwi’s, abrikozen en aardbeien in plakjes. Snijd de nectarine in partjes en de appels in reepjes. Doe het fruit in een grote bowlschaal en schenk de citroensiroop en de prosecco erop.

In The Taste of Life Travel maakt Rudolph van Veen culinaire ontdekkingsreizen. Rudolph neemt je mee naar prachtige plekken over de hele wereld, zoals Florence, New York, Malta, Stockholm en ons eigen Nederland. Op zijn reizen laat hij zich inspireren door lokale gebruiken en culinaire geheimen en creëert hij eigen variaties op deze wereldgerechten, zodat jij ze kunt bereiden in je eigen keuken. 

Miniatuurvoorbeeld

Wat vond jij ervan?

Heb jij dit recept gemaakt? Of wil je graag iets vragen over dit recept? Laat het weten!

0 reacties

Ook lekker

Nieuwsbrief

Elke week nieuwe kook- en eetinspiratie in je mailbox?

Ontvang het heerlijke weekmenu, handige kooktips en populair nieuws over de laatste foodtrends.

Show/hide
Als je je inschrijft, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden en erken je dat je ons Privacybeleid, ons Cookiebeleid en onze VK- en EU-privacyrechten hebt gelezen.