De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books

paaspunch

Een heerlijke fruitpunch met prosecco!

15 MIN
Paaspunch

Een recept van

Rudolph van Veen

rudolph portret

Bereidingswijze

Boen 1 citroen schoon en schil deze. Pers alle citroenen uit. Breng in een pan 200 ml water met suiker, kurkuma, citroensap en citroenschilletjes aan de kook. Kook tot de suiker is opgelost en laat dit mengsel afkoelen. Maak het fruit schoon. Snijd de ananas in blokjes. Snijd de kiwi’s, abrikozen en aardbeien in plakjes. Snijd de nectarine in partjes en de appels in reepjes. Doe het fruit in een grote bowlschaal en schenk de citroensiroop en de prosecco erop.

In The Taste of Life Travel maakt Rudolph van Veen culinaire ontdekkingsreizen. Rudolph neemt je mee naar prachtige plekken over de hele wereld, zoals Florence, New York, Malta, Stockholm en ons eigen Nederland. Op zijn reizen laat hij zich inspireren door lokale gebruiken en culinaire geheimen en creëert hij eigen variaties op deze wereldgerechten, zodat jij ze kunt bereiden in je eigen keuken. 

Miniatuurvoorbeeld

Laat weten wat je van dit recept vindt

Ook lekker