Rijst
- Kook de rijst gaar volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking.
Groente
- Pel en snijd de ui in halve ringen. Pel en snijd de knoflook in stukjes.
- Halveer de venkel in de lengte, verwijder de kern en snijd de venkel in dunne reepjes.
- Snijd de courgette in de lengte door vieren, verwijder de zaadlijsten en snijd de courgette in plakjes.
- Verhit een scheut olie in een pan en fruit de ui, knoflook en komijnpoeder circa 2 minuten.
- Voeg de courgette en venkel toe en bak circa 4 minuten.
- Snijdt de schelvis in blokjes.
- Giet de mini maïs af en halveer in de lengte.
- Voeg de mini maïs en schelvis toe en bak circa 3 minuten mee.
- Halveer de limoen.
- Breng op smaak met de gembersiroop, het sap van de limoen, een beetje zout en peper.
Serveren
- Pluk de koriander en strooi over het gerecht.
Meld je aan en praat mee