Omelet Caprese
- Meng in een kom de eieren met de melk. Breng op smaak met een beetje zout en versgemalen peper.
- Halveer de cherrytomaten.
- Snijd de mozzarella in plakken.
- Verhit een scheutje olie in een pan en bak het eiermengsel circa 6 minuten tot de omelet gestold is. Draai om en verdeel de cherrytomaten en de mozzarella erover. Laat nog circa 6 minuten doorgaren tot de mozzarella een beetje gesmolten is.
- Pluk de basilicum. Voeg de basilicum de laatste minuut toe.
Salade
- Breng een pan met water en een beetje zout aan de kook.
- Schil en snijd de wortel in reepjes. Kook de wortel in circa 4 minuten beetgaar. Giet af en spoel koud.
- Snijd de tomaten in blokjes.
- Pel en snijd de ui in halve ringen.
- Halveer de olijven.
- Pluk en was de sla.
- Giet de cannellinibonen af en spoel ze schoon.
- Meng in een grote kom de wortel, tomaten, ui, olijven, cannellibonen en een scheutje olijfolie extra vierge. Breng de salade op smaak met een beetje zout en versgemalen peper.
Serveren
- Snijd de Italiaanse bollen open.
- Snijd de omelet in 4 gelijke punten.
- Verdeel de salade en de Italiaanse bollen over borden. Verdeel de omeletpunten over de Italiaanse bollen.
0 reacties