Aardappels:
- Bak de spekblokjes in een pan op laag vuur circa 2 minuten. Roer af en toe door.
- Voeg de opbakaardappels toe en schud ze goed door elkaar.
- Maak de champignons schoon en snijd ze in vieren. Voeg ze toe en bak de champignons op middelhoog vuur goudbruin.
- Halveer de paprika, verwijder de zaadlijsten en snijd de paprika in blokjes. Bak de paprika mee en breng op smaak met zout en peper. • Snijd de bosuitjes in dunne ringen en voeg ze toe aan de aardappels.
Hamlappen:
- Kruid de hamlappen met zout en peper.
- Ris en hak de rozemarijn fijn en strooi de rozemarijn over de hamlappen.
- Verwarm de grillpan en grill de hamlappen circa 2 minuten om en om in een ruitvorm tot ze gaar zijn.
- Leg ze op een warm bord en dek af met aluminiumfolie.
Voor de salade
- Snijd de komkommer over de lengte in vieren en vervolgens in kleine stukjes.
- Pel en snipper de sjalot.
- Meng de komkommer met de sjalot, halvanaise, yoghurt en witte wijn. Breng op smaak met zout en peper.
- Meng de veldsla erdoor.
Thema: passie voor piepers
0 reacties