

Bereidingswijze
30 minuten totale tijd
Noedelsoep
- Kook de noedels volgens de bereidingswijze van de verpakking.
- Schil en snijd de winterpeen in dunne reepjes.
- Schil en snijd de gember in dunne plakken.
- Snijd de paksoi in repen
- Snijd de champignons in plakken.
- Verhit een scheutje olie in een wok en roerbak de champignons, winterpeen en gember circa 4 minuten.
- Voeg de paksoi toe, blus af met het water, voeg de bouillonblokjes toe en breng aan de kook.
- Voeg de taugé en de noedels toe en laat circa 3 minuten koken.
- Breng op smaak met sojasaus en sesamolie.
- Verwijder eventueel de plakjes gember.
Omeletreepjes
- Snijd de bosuitjes in dunne ringen.
- Kluts de eieren met de melk, voeg de bosuitjes toe en breng op smaak met zout en peper.
- Verhit een scheutje olie in een pan en bak de omelet op middelhoog vuur aan beide kanten goudbruin.
- Rol de omelet op en snijd de omelet in reepjes.
- Schep de soep in kommen en bestrooi met omeletreepjes.
Ingredienten
4
Personen
Noedelsoep met omeletreepjes
- 400 g noedels
- 1 winterpeen
- 2 cm gember
- 1 paksoi
- 250 g kastanjechampignons
- rijstolie
- 1.5 l water
- 2 groentebouillonblokjes
- 150 g taugé
- sojasaus
- sesamolie
- 4 bosuitjes
- 4 eieren
- 2 el melk

Laat hier je reactie achter