Snijd de biefstuk in hele dunne plakken en leg een vlees op een bord. Voeg het 5-kruidenpoeder en een scheutje sesamolie toe en masseer het vlees ermee. Dek de biefstuk af met plasticfolie en laat in de koelkast marineren tot de soep klaar is.
Pel de knoflook en snijd in dunne plakjes. Snijd de helft van de peper in stukjes en de gember in plakjes. Schenk de bouillon in een pan, voeg de knoflook, gesneden peper, gember, sojasaus, ketjap en de staranijs toe en breng het geheel aan de kook. Laat de bouillon op laag vuur ongeveer 15 minuten trekken.
Kook de noedels volgens de bereidingswijze op de verpakking. Giet ze af en spoel ze koud. Snijd de paksoi en de shiitakes in stukjes en snijd de radijsjes in plakjes.
Schenk de bouillon door een zeef in een andere pan en breng opnieuw aan de kook. Voeg de shiitakes, paksoi en de aspergetips toe en kook circa 3 minuten mee. Snijd de resterende peper in ringetjes.
Serveren
Verdeel de noedels, radijsjes, peper, blaadjes koriander en de plakjes biefstuk over diepe borden en schep de soep erbij.
0 reacties