Mosselen met abdijbier
Met een account kan je dit recept beoordelen. Log in of maak een account aan.
Bereidingswijze
Pel en snipper de ui. Pel en snijd de knoflook fijn. Snijd de bleekselderij, prei en wortel in blokjes. Verhit olie in een pan en fruit de ui, knoflook en de groente. Voeg de mosselen, zout en peper toe en bak de mosselen circa 2 minuten mee. Blus af met het bier en laat de mosselen, met deksel op de pan, in circa 7 minuten gaar worden.
Met een account kan je dit recept bewaren bij je favorieten. Log in of maak een account aan.
Programma Verstip
Een snelle inspiratie voor een lekker, gezond recept⦠Chefkok Bianca Janssen geeft je in een paar minuten tijd voldoende handvatten om een heerlijk gerecht op tafel te zetten. Of het nu een salade, een dessert, een hoofdgerecht of een soep is: de verstips van Bianca zijn altijd snel, lekker en gezond!

Wat vond jij ervan?
Heb jij dit recept gemaakt? Of wil je graag iets vragen over dit recept? Laat het weten!
Meld je aan en praat mee
Deel je ervaring of tips met ons en praat mee met andere 24kitchen fans.
0 reacties