De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books

mosselen met abdijbier

15 min kooktijd
Mosselen met abdijbier

Een recept van

Bianca Janssen

Miniatuurvoorbeeld

Bereidingswijze

Pel en snipper de ui. Pel en snijd de knoflook fijn. Snijd de bleekselderij, prei en wortel in blokjes. Verhit olie in een pan en fruit de ui, knoflook en de groente. Voeg de mosselen, zout en peper toe en bak de mosselen circa 2 minuten mee. Blus af met het bier en laat de mosselen, met deksel op de pan, in circa 7 minuten gaar worden.

Een snelle inspiratie voor een lekker, gezond recept… Chefkok Bianca Janssen geeft je in een paar minuten tijd voldoende handvatten om een heerlijk gerecht op tafel te zetten. Of het nu een salade, een dessert, een hoofdgerecht of een soep is: de verstips van Bianca zijn altijd snel, lekker en gezond!

Miniatuurvoorbeeld

Laat weten wat je van dit recept vindt

Reacties op het recept

0 reacties

Ook lekker