- Smelt de chocolade au bain marie
- Verwarm de oven voor op 220 graden. Doe de suiker op bakpapier in een ovenschaal en laat 10 minuten warm worden.
- Klop ondertussen in een brandschone schaal de eiwitten stijf.
- Voeg daarna lepel voor lepel de hete suiker aan het eiwit toe.
- Laat 10 minuten draaien met een elektrische mixer.
- Verwarm de marshmallows 30 seconden op 900 watt in de magnetron.
- Draai de gesmolten marshmallows mee in de mixer met het eiwit en suiker.
- Vul 2 koekjes met een eetlepel marshmallow-meringue.
- Haal de gevulde koeken met een vork door de gesmolten chocolade.
- Leg op een vel bakpapier.
- Versier eventueel met pinda’s.
Smelt de chocolade au bain marie. Verwarm de oven voor op 220 graden. Doe de suiker op bakpapier in een ovenschaal en laat 10 minuten warm worden.
0 reacties