Stappenplan
-
Meng de kleefrijstmeel, melk, suiker en 1 eetlepel matchapoeder met een garde tot een glad mengsel. Dek af met vershoudfolie en zet 3 min. op de hoogste stand in de magnetron.
-
Verwijder voorzichtig het folie en meng het deeg goed door. Dek opnieuw af met vershoudfolie en zet nog 3 minuten op de hoogste stand in de magnetron.
-
Verwijder opnieuw voorzichtig de folie. Roer het deeg door en laat ca. 30 min. afkoelen.
-
Verhit een koekenpan zonder olie of boter. Rooster de geraspte kokos voor 2 minuten. Doe in een bakje en voeg de kokosbloesemsuiker, sesampasta en sesamzaad toe. Zet apart.
-
Rol de rode-bonenpasta in bolletjes ter grootte van een walnoot.
-
Bestrooi het werkblad met kleefrijstmeel. Rol het deeg tot een rol en snijd stukken van 3 cm af.
-
Haal je vingers door een beetje kleefrijstmeel. Duw de stukjes deeg uit tot een rondje met een doorsnee van ca. 6 cm.
-
Schep een lepel van de kokosvulling erop. Doe de rode-bonenpasta erin. Vouw het deeg erover en knijp stevig dicht. Bestooi voor het serveren met nog een beetje matchapoeder en sesamzaad.
0 reacties