De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books
24K op TV

Mini shakshuka

Maak de paprika’s schoon en snijd in kleine blokjes. Snijd de tomaten in stukjes. Pel en snijd de knoflook fijn. Pel en snipper de ui.

30 min. voorbereidingstijd
Direct naar recept
Mini shakshuka

Bereidingswijze

Maak de paprika’s schoon en snijd in kleine blokjes. Snijd de tomaten in stukjes. Pel en snijd de knoflook fijn. Pel en snipper de ui. Verhit een scheutje olijfolie om in te bakken in een pan en fruit de ui en knoflook.

Voeg de paprika, tomaten, tomatenpuree, komijnpoeder, korianderpoeder en de tijm toe en laat het geheel op laag vuur tot een dikke saus inkoken en breng op smaak met een beetje zout en versgemalen peper. Voeg eventueel een scheutje water toe als de saus te snel inkookt. Pluk en snijd de koriander fijn.

Schep de saus in gourmetpannetjes en breek er een kwarteleitje in. Zet de pannetjes in het gourmetstel en laat de eitjes gaar worden. Garneer met koriander.

Dit jaar brengen we je de 24Kitchen Gourmet Specials, waarin chef Hugo Kennis je handige tips en recepten geeft voor gourmetten tijdens de feestdagen, maar natuurlijk ook elk ander moment van het jaar.

Miniatuurvoorbeeld

Wat vond jij ervan?

Heb jij dit recept gemaakt? Of wil je graag iets vragen over dit recept? Laat het weten!

0 reacties

Ook lekker

Nieuwsbrief

Elke week nieuwe kook- en eetinspiratie in je mailbox?

Ontvang het heerlijke weekmenu, handige kooktips en populair nieuws over de laatste foodtrends.

Show/hide
Als je je inschrijft, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden en erken je dat je ons Privacybeleid, ons Cookiebeleid en onze VK- en EU-privacyrechten hebt gelezen.