De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books
24K op TV

Minestronesoep met Cavolo Nero en truffelsalsa

Soep kent ontelbaar veel varianten. In dit recept gaan we voor de Italiaanse minestronesoep met truffelsalsa

25 min. voorbereidingstijd
Direct naar recept
Minestronesoep met cavolo nero en truffelsalsa

Een recept van

Vandaag maken we iets anders. We delen een recept voor minestronesoep met ravioli, cavolo nero, kastanjechampignons en cannellinibonen.

Bereidingswijze

Snipper de ui en snijd de knoflook in dunne plakjes. Snijd de broccoli in stronkjes en de kastanjechampignons in plakjes. Snijd de cavolo nero in grove stukken. 

Bak de ui en knoflook glazig met een beetje olijfolie.

Voeg de broccoli, kastanjechampignons en cavolo nero toe en bak circa 2 minuten mee.  

Voeg de groentebouillon toe en breng aan de kook. Laat voor 15 minuten met de deksel op de pan zachtjes doorkoken.  

Kook de ravioli al dente en spoel af met koud water. 

Spoel de cannellinibonen af, laat ze kort uitlekken en voeg ze samen met de ravioli toe aan de soep. Verwarm kort mee.  

Verdeel de soep over de kommen en maak af met een lepeltje truffelsalsa. 

Wat vond jij ervan?

Heb jij dit recept gemaakt? Of wil je graag iets vragen over dit recept? Laat het weten!

0 reacties

Ook lekker

Nieuwsbrief

Elke week nieuwe kook- en eetinspiratie in je mailbox?

Ontvang het heerlijke weekmenu, handige kooktips en populair nieuws over de laatste foodtrends.

Show/hide
Als je je inschrijft, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden en erken je dat je ons Privacybeleid, ons Cookiebeleid en onze VK- en EU-privacyrechten hebt gelezen.