Kook de mihoen of eiermie gaar volgens de gebruiksaanwijzing en spoel koud met water.
Tofoe bakken:
Laat de tofoe uitlekken en snijd hem in blokjes.
Maak een marinade van de ketjap, sambal en het gembersiroop.
Marineer de tofoe kort in de marinade en giet de tofoe af.
Verhit olie in een pan en bak hierin de tofoe in circa 5 minuten krokant.
Spitskool uit de wok:
Pel en snijd de knoflook grof.
Snijd de prei in de lengte in vieren, was hem onder de kraan en snijd de prei fijn.
Maak de spitskool schoon en snijd de bladeren in dunne repen.
Verhit een scheut olie in de wok en bak de knoflook en de prei.
Snijd de bosuitjes fijn en voeg ze toe.
Voeg de kool toe en roerbak de kool circa 5 minuten mee.
Halveer de peper in de lengte, verwijder de zaadjes en snijd de peper fijn. Voeg toe aan de spitskool.
Breng op smaak met zout en peper.
Mihoen uit de wok met tofoe en spitskool:
Voeg de mihoen toe aan de spitskool.
Voeg de tofoe met bakvocht toe.
Voeg als laatste de pinda’s toe.
0 reacties