Verwarm de oven voor op 200°C.
Breng in een pannetje het water met 200 gram van de suiker en 1 kruidnagel aan de kook. Blijf roeren totdat de suiker is opgelost en laat op laag vuur circa 3 minuten koken. Zet het vuur uit en laat de siroop afkoelen.
Vijzel voor de vulling van de mhensha de cashewnoten fijn (houd een paar cashewnoten achter voor de garnering). Voeg de kaneel, de resterende suiker en het rozenwater toe en meng goed door.
Halveer de warka vellen.
Leg een halve warka op een vel bakpapier en besmeer met de gesmolten boter.
Schep de vulling in de lengte van de warka en rol in de lengte op. Rol tot een spiraal. Herhaal dit voor de andere mhensa’s.
Leg de mhensa’s op een met bakpapier beklede bakplaat. Doop de rest van de kruidnagels even in de gesmolten boter en druk ze in de mhensa’s.
Bak de mhensa’s in de oven in circa 7 minuten krokant.
Besprenkel de mhensa’s voor het serveren met de kruidnagel-suikersiroop. Garneer met een cashewnootje.
Verwarm de oven voor op 200°C.
Breng in een pannetje het water met 200 gram van de suiker en 1 kruidnagel aan de kook.
0 reacties