De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books

avocado-maïssalade met limoendressing

Met deze frisse Mexicaanse maïssalade met limoendressing begin je je Mexicaanse avond in de juiste stemming.

15 min (voor)bereidingstijd
avocado mais salade

Een recept van

Bianca Janssen

Miniatuurvoorbeeld

"Grote trek? Maak er een maaltijdsalade van door proteïne toe te voegen of extra (zwarte) bonen."

Bereidingswijze

Avocado-maissalade

  1. Halveer de rode peper, verwijder de zaadlijsten en snijd de peper in kleine stukjes. Halveer de limoen en knijp het sap eruit.

  2. Meng de peper, limoensap, olie en oregano en breng op smaak met zout en peper. Pel en snipper de ui. Snijd de komkommer en tomaten in reepjes.

  3. Verwijder de schil en de pit van de avocado en snijd de avocado in repen. Meng de ui, komkommer, tomaten, avocado en maïs met elkaar en breng op smaak met de dressing. Garneer met de peterselie.

Een snelle inspiratie voor een lekker, gezond recept… Chefkok Bianca Janssen geeft je in een paar minuten tijd voldoende handvatten om een heerlijk gerecht op tafel te zetten. Of het nu een salade, een dessert, een hoofdgerecht of een soep is: de verstips van Bianca zijn altijd snel, lekker en gezond!

Miniatuurvoorbeeld

Laat weten wat je van dit recept vindt

Reacties op het recept

0 reacties

Ook lekker