Mexicaanse maïssalade

7
Makkelijk

Bereidingswijze

15 minuten totale tijd

Halveer de rode peper, verwijder de zaadlijsten en snijd de peper in kleine stukjes. Halveer de limoen en knijp het sap eruit. Meng de peper, limoensap, olie en oregano en breng op smaak met zout en peper. Pel en snipper de ui. Snijd de komkommer en tomaten in reepjes. Verwijder de schil en de pit van de avocado en snijd de avocado in repen. Meng de ui, komkommer, tomaten, avocado en maïs met elkaar en breng op smaak met de dressing. Garneer met de peterselie.

Mexico

Ingredienten

4
Personen

Dressing

  • 1 rode peper
  • 1 limoen
  • 3 el olijfolie
  • 1 tl oregano
  • zout
  • versgemalen peper

Maïssalade

  • 1 rode ui
  • 0.5 komkommer
  • 250 g tomaten
  • 1 avocado
  • 300 g maïskorrels
  • bladpeterselie
Geef je waardering
7