Mexicaanse eierschotel

0
Gemiddeld

Bereidingswijze

20 minuten totale tijd

Halveer de paprika's, verwijder de zaadlijsten en snijd de paprika's in repen. Halveer de avocado's, verwijder de pit en schil en snijd de avocado's in repen. Halveer de peper, verwijder de zaadjes en snijd de peper in stukjes. Verhit olie in een pan en bak de paprika, avocado en amandelen. Breng op smaak met komijn en peper. Blus af met de bouillon en laat het op laag vuur koken. Ontzuur in een andere pan de tomatenpuree en klop de eieren los. Voeg ze toe aan de tomatenpuree en maak er op hoog vuur roerei van. Breng op smaak met zout en cayennepeper. Serveer het roerei in het midden van een bord en schep de groente er omheen. Serveer met tortillachips of wraps.

Mexico

Ingredienten

4
Personen

Mexicaanse eierschotel

  • 1 rode paprika
  • 1 gele paprika
  • 2 avocado's
  • 1 rode peper
  • olijfolie
  • 50 g amandelen
  • 0.5 tl komijnpoeder
  • 125 ml groentebouillon
  • 1 el tomatenpuree
  • 6 eieren
  • zout
  • cayennepeper
Geef je waardering
0