De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books

mexicaanse eierschotel

20 min kooktijd
Mexicaanse eierschotel

Een recept van

Bianca Janssen

Miniatuurvoorbeeld

Bereidingswijze

Halveer de paprika's, verwijder de zaadlijsten en snijd de paprika's in repen. Halveer de avocado's, verwijder de pit en schil en snijd de avocado's in repen. Halveer de peper, verwijder de zaadjes en snijd de peper in stukjes. Verhit olie in een pan en bak de paprika, avocado en amandelen. Breng op smaak met komijn en peper. Blus af met de bouillon en laat het op laag vuur koken. Ontzuur in een andere pan de tomatenpuree en klop de eieren los. Voeg ze toe aan de tomatenpuree en maak er op hoog vuur roerei van. Breng op smaak met zout en cayennepeper. Serveer het roerei in het midden van een bord en schep de groente er omheen. Serveer met tortillachips of wraps.

Mexico

Een snelle inspiratie voor een lekker, gezond recept… Chefkok Bianca Janssen geeft je in een paar minuten tijd voldoende handvatten om een heerlijk gerecht op tafel te zetten. Of het nu een salade, een dessert, een hoofdgerecht of een soep is: de verstips van Bianca zijn altijd snel, lekker en gezond!

Miniatuurvoorbeeld

Laat weten wat je van dit recept vindt

Reacties op het recept

0 reacties

Ook lekker