Chevice
- Halveer de limoenen en de citroen en pers het sap eruit.
- Pel de ui en snijd fijn.
- Snijd de koriander fijn.
- Schil de komkommer, halveer in de lengte en ontdoe van de zaadlijsten. Snijd de komkommer fijn.
- Snijd de tomaten in parten, snijd de zaadlijsten eruit en snijd het vruchtvlees fijn.
- Snijd de jalapeno en de rode peper fijn
- Meng het citrussap met de ui, koriander, komkommer, tomaten, jalapeno met de zwarte peper en de olijfolie in een ovenschaal. Snijd de kabeljauw in dunne plakjes en leg ze in het sap. Laat circa 20 minuten “garen”.
- Voeg de gamba’s toe en meng door.
Granita
- Pluk en hak de munt ragfijn.
- Breng het water met de suiker aan de kook. Laat circa 5 minuten koken. Roer het limoensap erdoor en laat afkoelen in de vriezer. Pluk en hak de munt en hak fijn. Meng na 1 uur door.
- Vries aan en haal elk uur een vork erdoor, zodat je schilferijs krijgt. Herhaal dit 4 keer.
Serveren
- Halveer de avocado, verwijder de pit en schep het vruchtvlees eruit. Snijd de avocado in dunne plakjes. Serveer met de ceviche van de kabeljauw, gamba’s en de granita.
0 reacties