De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books

mexicaanse ceviche

Een heerlijk Mexicaans visgerecht!

60 min kooktijd
Mexicaanse ceviche

Een recept van

Rudolph van Veen

rudolph portret

Bereidingswijze

Snijd de peper in ringetjes en laat ze in een pan met een kopje water circa 5 minuten zachtjes koken. Laat het peperwater afkoelen. Snijd de vis in blokjes en overgiet ze met het peperwater. Pers de limoen uit en voeg het sap, samen met zout en olie toe en laat het circa 30 minuten marineren in de koelkast. Halveer de avocado, verwijder de pit, lepel het vruchtvlees eruit en wrijf het door een zeef. Voeg de mayonaise en een scheutje water toe. Breng op smaak met zout. Halveer de tomaatjes. Laat de visblokjes uitlekken en schep ze op de borden. Lepel de avocado eromheen en garneer met de tomaatjes en takjes rucolacress of tuinkers.

Dit recept komt uit de aflevering over Mexico van het programma The Taste of Life Travel.

Mexico

In The Taste of Life Travel maakt Rudolph van Veen culinaire ontdekkingsreizen. Rudolph neemt je mee naar prachtige plekken over de hele wereld, zoals Florence, New York, Malta, Stockholm en ons eigen Nederland. Op zijn reizen laat hij zich inspireren door lokale gebruiken en culinaire geheimen en creëert hij eigen variaties op deze wereldgerechten, zodat jij ze kunt bereiden in je eigen keuken. 

Miniatuurvoorbeeld

Laat weten wat je van dit recept vindt

Reacties op het recept

0 reacties

Ook lekker