Maltezer Bruschette

2
Makkelijk

Bereidingswijze

15 minuten totale tijd

Verwarm de grill voor. Snijd het brood in plakken. Pel en hak de knoflook. Snijd de peper over de lengte doormidden, verwijder de zaadjes en snijd fijn. Laat de tonijn uitlekken. Verdeel de knoflook over het brood en besprenkel met olijfolie. Grill de broodjes. Halveer 4 tomaten en wrijf de boterhammen ermee in. Snijd de andere tomaten in blokjes. Beleg met tonijn, kappertjes, groene peper en tomatenblokjes. Breng op smaak met zout en peper en besprenkel met olijfolie.

Dit recept komt uit de aflevering over Malta van het programma The Taste of Life Travel.

Ingredienten

15
Porties

Maltezer Bruschette

  • 1 ambachtelijk brood (land- of stokbrood)
  • 2 teentjes knoflook
  • 1 groene peper
  • 1 blik tonijn op olie
  • olijfolie extra vergine
  • 6 tomaten
  • 1 el kappertjes

Extra nodig

  • grill
Geef je waardering
2