Breng de melk met de suiker en kaneel aan de kook. Zet het vuur vervolgens uit. Breek het brood in grove stukken en voeg toe aan het melkmengsel. Hak de studentenhaver grof. Voeg de helft van de studentenhaver toe aan de pap. Schep de pap in schaaltjes en bestrooi met de resterende studentenhaver.
Bereidingswijze
Met een account kan je dit recept bewaren bij je favorieten. Log in of maak een account aan.
Programma Food Recycle
Tomaten met een beurs plekje, oud brood, restjes gekookte rijst. Wat doe je ermee? In de prullenbak? Zonde!
Zonder dat we ons er bewust van zijn gooien we gemiddeld per persoon in Nederland zoān 50 kilo eten weg, oftewel 155 euro per jaar. Dat kun je vast aan leukere dingen besteden, toch? En dan te bedenken dat je die ingrediĆ«nten nog prima kunt gebruiken.
In het programma Food Recycle laten we zien hoe je met bijvoorbeeld koude pasta, gekookte aardappels en gerimpelde appels nog de lekkerste snacks, sauzen en gerechten kunt maken. En daar hoef je geen meesterkok voor te zijn. De chefs van 24Kitchen laten met simpele recepten zien hoe jij met zelfgemaakte producten je voorraadkast aan kunt vullen, en dat merk je niet alleen aan de eettafel maar vooral in je portemonnee!
Dus stop met verspillen en duik de keuken in met Food Recycle.

0 reacties