- Breng het water aan de kook en los de bouillonblokjes erin op.
- Pel en snipper de ui. Pel en snijd de knoflook fijn.
- Verhit een scheutje olie in een pan en fruit de ui, knoflook en saffraan circa 3 minuten.
- Snijd de courgette en aubergine in blokjes.
- Voeg de aubergine en courgette toe en bak circa 4 minuten mee.
- Voeg de rijst toe en bak circa 2 minuten.
- Schenk de visbouillon erbij en laat het geheel circa 10 minuten op laag vuur koken tot de rijst de bouillon heeft opgenomen.
- Halveer de cherrytomaten
- Voeg de zeevruchten, cherrytomaten en de doperwten toe.
- Halveer de citroen en pluk en hak de peterselie fijn.
- Breng de paella op smaak met het sap van een halve citroen en peper.
- Serveer de andere helft van de citroen in partjes bij het gerecht.
0 reacties