Makkelijke paella met cherrytomaten

18
Makkelijk

Bereidingswijze

30 minuten totale tijd

 

  • Breng het water aan de kook en los de bouillonblokjes erin op.
  • Pel en snipper de ui. Pel en snijd de knoflook fijn.
  • Verhit een scheutje olie in een pan en fruit de ui, knoflook en saffraan circa 3 minuten.
  • Snijd de courgette en aubergine in blokjes.
  • Voeg de aubergine en courgette toe en bak circa 4 minuten mee.
  • Voeg de rijst toe en bak circa 2 minuten.
  • Schenk de visbouillon erbij en laat het geheel circa 10 minuten op laag vuur koken tot de rijst de bouillon heeft opgenomen.
  • Halveer de cherrytomaten
  • Voeg de zeevruchten, cherrytomaten en de doperwten toe.
  • Halveer de citroen en pluk en hak de peterselie fijn.
  • Breng de paella op smaak met het sap van een halve citroen en peper.
  • Serveer de andere helft van de citroen in partjes bij het gerecht.

Ingredienten

4
Personen

Makkelijke paella met cherrytomaten

  • 1.2 l water
  • 2 visbouillonblokjes
  • 1 ui
  • 1 teentje knoflook
  • olijfolie
  • 0.05 g saffraan
  • 1 courgette
  • 1 aubergine
  • 300 g pandanrijst
  • 250 g cherrytomaatjes
  • 300 g gemengde zeevruchten
  • 200 g diepvries doperwten
  • 1 citroen
  • 1 bosje peterselie
Geef je waardering
18