Was de spinazie en haal de steeltjes er vanaf. Snijd de kontjes van de asperges en in stukjes. Verhit een scheut olie in de wok. Bak de asperges aan tot ze goudbruin zijn. Snijd de zalm in blokjes en bak kort mee. Voeg de spinazie toe en bak aan tot de blaadjes geslonken zijn. Voeg de ketjap en het sesamzaad toe. Breng op smaak met sesamolie, zout en peper. Breng water aan de kook en kook de mie. Verdeel de gekookte mie over borden en schep er de groente en zalm over. Hak de cashewnoten grof en bestrooi en verdeel over de borden.
Was de spinazie en haal de steeltjes er vanaf. Snijd de kontjes van de asperges en in stukjes. Verhit een scheut olie in de wok. Bak de asperges aan tot ze goudbruin zijn. Snijd de zalm in blokjes en bak kort mee. Voeg de spinazie toe en bak aan tot de blaadjes geslonken zijn.
0 reacties