De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books

makkelijke mie met zalm en asperges

Was de spinazie en haal de steeltjes er vanaf. Snijd de kontjes van de asperges en in stukjes. Verhit een scheut olie in de wok. Bak de asperges aan tot ze goudbruin zijn. Snijd de zalm in blokjes en bak kort mee. Voeg de spinazie toe en bak aan tot de blaadjes geslonken zijn.

30 min kooktijd
Makkelijke mie met zalm en asperges

Een recept van

Danny Jansen

Danny Jansen

Bereidingswijze

Was de spinazie en haal de steeltjes er vanaf. Snijd de kontjes van de asperges en in stukjes. Verhit een scheut olie in de wok. Bak de asperges aan tot ze goudbruin zijn. Snijd de zalm in blokjes en bak kort mee. Voeg de spinazie toe en bak aan tot de blaadjes geslonken zijn. Voeg de ketjap en het sesamzaad toe. Breng op smaak met sesamolie, zout en peper. Breng water aan de kook en kook de mie. Verdeel de gekookte mie over borden en schep er de groente en zalm over. Hak de cashewnoten grof en bestrooi en verdeel over de borden.

Zoveel landen, zoveel smaken: nog zoveel om te ontdekken en te proeven! Grenzeloos Koken is terug met een nieuw seizoen en weer brengen onze chefs de beste recepten en smaken van over heel de wereld naar jouw keuken. Dit keer delen de chefs Miljuschka, Giovanni, Estée, Danny en Mounir hun herinneringen en recepten met je.

 

Miniatuurvoorbeeld

Laat weten wat je van dit recept vindt

Reacties op het recept

0 reacties

Ook lekker