De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books
24K op TV

Makkelijke kipsaté met Verstegen satésaus

De zomer is in aantocht en dat betekend dat de barbecues weer aan mogen. De hoogste tijd om dit makkelijke kipsaté recept te proberen. Tip: het is extra lekker met de satésaus van Verstegen

15 min. voorbereidingstijd
Direct naar recept
verstegen

Een recept van

De zomer is in aantocht en dat betekent dat de barbecues weer aan mogen. De hoogste tijd om dit makkelijke kipsatérecept te proberen. Tip: het is extra lekker met de satésaus van Verstegen

Bereidingswijze

Bereiding

  • Stook de barbeque op tot een temperatuur van 220°C. Week de bamboestokjes in water.

Marinade

  • Doe alles in een blender en mix tot een marinade.
  • Snijd de kip in repen en meng door de marinade. Laat circa 24 uur marineren.

Kipsaté

  • Rijg de kip aan de bamboestokjes. Bestrooi met een beetje zout. Snijd de gember in dunne plakjes en leg direct op de kolen. Grill de kip circa 5 minuten boven de hete houtskool.
  • Serveer de kipsate met de heerlijke satésaus van Verstegen

Wat vond jij ervan?

Heb jij dit recept gemaakt? Of wil je graag iets vragen over dit recept? Laat het weten!

0 reacties

Ook lekker

Nieuwsbrief

Elke week nieuwe kook- en eetinspiratie in je mailbox?

Ontvang het heerlijke weekmenu, handige kooktips en populair nieuws over de laatste foodtrends.

Show/hide
Als je je inschrijft, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden en erken je dat je ons Privacybeleid, ons Cookiebeleid en onze VK- en EU-privacyrechten hebt gelezen.