De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books

makkelijke kersencake

15 MIN
Makkelijke kersencake

Een recept van

Rudolph van Veen

rudolph portret

Bereidingswijze

Makkelijke kersencake
Verwarm de oven voor op 160 ºC. Snijd de cake en het witbrood in stukjes voeg toe aan het bakje van de staafmixer. Giet de melk erover laat circa 4 minuten wellen. Pureer met de staafmixer tot een papje. Smelt de boter met de suiker en voeg de amandelen toe. Meng goed door.

Spatel een voor een de eieren door het broodpapmengsel en roer vervolgens het amandelmengsel erdoor. Vet de vorm in en verdeel het beslag erover. Verdeel de kersen over het beslag en bak de cake in circa 90 minuten gaar.

Laat de cake afkoelen. 

Glazuur
Meng voor het glazuur het sap van de citroen met de poedersuiker. Verdeel het glazuur over de cake. 

In dit programma deelt Meesterkok en Meesterpatissier Rudolph van Veen zijn kennis en passie voor het bakken. Hij tovert de heerlijkste zoete en hartige gerechten uit de oven, waar je zeker van zult watertanden. Rudolph weet precies hoe je de meest oogstrelende creaties maakt, en binnenkort zul jij met zijn hulp ook de show stelen met prachtige taarten, of je gezin verwennen met de lekkerste broodjes en hartige taarten. 

Bekijk de nieuwe afleveringen van Rudolph's Bakery, elke werkdag 15.00 uur op 24Kitchen, kanaal 24!

Rudolph's Bakery

Laat weten wat je van dit recept vindt

Ook lekker