Makkelijke banaan-abrikozencakejes

0
Makkelijk

Bereidingswijze

30 minuten totale tijd

Verwarm de oven voor op 180 ºC. Knijp de banaan fijn in de schil, snijd de onderkant open en knijp de vrucht boven een kom. Meng hier de eieren en het bakmeel doorheen. Snijd de abrikozen en chocolade in kleine blokjes en meng deze door het beslag. Voeg het zout toe. Vul de cupcakevormpjes voor twee derde met het beslag en bestrooi elk cakeje met een paar amandelen. Bak de cakejes in circa 20 minuten goudbruin en gaar.


Ingredienten

10
Porties

Makkelijke banaan-abrikozencakejes

  • 2 rijpe bananen
  • 1 ei
  • 4 el zelfrijzend bakmeel
  • 50 g gedroogde abrikozen
  • 30 g pure chocolade
  • 1 mespuntje zout
  • 50 g hele amandelen

Extra nodig

  • cupcaketray
  • cupcakevormpjes
Geef je waardering
0