Verwarm de oven voor op 180 ºC. Knijp de banaan fijn in de schil, snijd de onderkant open en knijp de vrucht boven een kom. Meng hier de eieren en het bakmeel doorheen. Snijd de abrikozen en chocolade in kleine blokjes en meng deze door het beslag. Voeg het zout toe. Vul de cupcakevormpjes voor twee derde met het beslag en bestrooi elk cakeje met een paar amandelen. Bak de cakejes in circa 20 minuten goudbruin en gaar.
Makkelijke banaan-abrikozencakejes
Met een account kan je dit recept beoordelen. Log in of maak een account aan.
Bereidingswijze
Met een account kan je dit recept bewaren bij je favorieten. Log in of maak een account aan.
Wat vond jij ervan?
Heb jij dit recept gemaakt? Of wil je graag iets vragen over dit recept? Laat het weten!
Meld je aan en praat mee
Deel je ervaring of tips met ons en praat mee met andere 24kitchen fans.
0 reacties