De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books
24K op TV

Maisburgers

30 min. voorbereidingstijd
Direct naar recept
Maisburgers

Bereidingswijze

Breng een pan met water en zout aan de kook. Kook de maïs met deksel op de pan beetgaar en laat afkoelen. Snijd de koriander fijn. Halveer de peper, verwijder de zaadjes en snijd de peper fijn. Snijd de maïskorrels van de kolf. Maak een mengsel van de maïs, polenta, bloem, rasp van de limoen, ei, karnemelk, koriander, rode peper en 1 theelepel zout. Maak er burgers van. Verhit olie in een pan en bak de burgers om en om goudbruin en gaar.

Een snelle inspiratie voor een lekker, gezond recept… Chefkok Bianca Janssen geeft je in een paar minuten tijd voldoende handvatten om een heerlijk gerecht op tafel te zetten. Of het nu een salade, een dessert, een hoofdgerecht of een soep is: de verstips van Bianca zijn altijd snel, lekker en gezond!

Miniatuurvoorbeeld

Wat vond jij ervan?

Heb jij dit recept gemaakt? Of wil je graag iets vragen over dit recept? Laat het weten!

0 reacties

Ook lekker

Nieuwsbrief

Elke week nieuwe kook- en eetinspiratie in je mailbox?

Ontvang het heerlijke weekmenu, handige kooktips en populair nieuws over de laatste foodtrends.

Show/hide
Als je je inschrijft, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden en erken je dat je ons Privacybeleid, ons Cookiebeleid en onze VK- en EU-privacyrechten hebt gelezen.