Breng een pan met water en zout aan de kook. Kook de maïs met deksel op de pan beetgaar en laat afkoelen. Snijd de koriander fijn. Halveer de peper, verwijder de zaadjes en snijd de peper fijn. Snijd de maïskorrels van de kolf. Maak een mengsel van de maïs, polenta, bloem, rasp van de limoen, ei, karnemelk, koriander, rode peper en 1 theelepel zout. Maak er burgers van. Verhit olie in een pan en bak de burgers om en om goudbruin en gaar.
Met een account kan je dit recept bewaren bij je favorieten. Log in of maak een account aan.
maisburgers
30 min kooktijd
Met een account kan je dit recept beoordelen. Log in of maak een account aan.
Bereidingswijze
Met een account kan je dit recept bewaren bij je favorieten. Log in of maak een account aan.
Programma Verstip
Een snelle inspiratie voor een lekker, gezond recept… Chefkok Bianca Janssen geeft je in een paar minuten tijd voldoende handvatten om een heerlijk gerecht op tafel te zetten. Of het nu een salade, een dessert, een hoofdgerecht of een soep is: de verstips van Bianca zijn altijd snel, lekker en gezond!
Laat weten wat je van dit recept vindt
Met een account kan je dit recept beoordelen. Log in of maak een account aan.
Reacties op het recept
Meld je aan en praat mee
Deel je ervaring of tips met ons en praat mee met andere 24kitchen fans.
0 reacties