De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books

maisburgers

30 min kooktijd
Maisburgers

Een recept van

Bianca Janssen

Miniatuurvoorbeeld

Bereidingswijze

Breng een pan met water en zout aan de kook. Kook de maïs met deksel op de pan beetgaar en laat afkoelen. Snijd de koriander fijn. Halveer de peper, verwijder de zaadjes en snijd de peper fijn. Snijd de maïskorrels van de kolf. Maak een mengsel van de maïs, polenta, bloem, rasp van de limoen, ei, karnemelk, koriander, rode peper en 1 theelepel zout. Maak er burgers van. Verhit olie in een pan en bak de burgers om en om goudbruin en gaar.

Een snelle inspiratie voor een lekker, gezond recept… Chefkok Bianca Janssen geeft je in een paar minuten tijd voldoende handvatten om een heerlijk gerecht op tafel te zetten. Of het nu een salade, een dessert, een hoofdgerecht of een soep is: de verstips van Bianca zijn altijd snel, lekker en gezond!

Miniatuurvoorbeeld

Laat weten wat je van dit recept vindt

Reacties op het recept

0 reacties

Ook lekker