Worstjes en brood
Verhit een scheutje olie in een koekenpan en bak de varkensworstjes in circa 15 minuten gaar. Haal de worstjes uit de koekenpan en snijd ze in plakjes. Snijd het brood in plakken en bak de boterhammen in de pan van de worstjes in circa 3 minuten om en om bruin.
Radicchio
Verwijder de taaie buitenste balderen van de radicchio, halveer de radicchio in de lengte en snijd in repen. Hak de walnoten grof. Snijd de gorgonzola in dunne plakken. Schaaf de Parmezaanse kaas met de kaasschaaf in dunne plakken. Meng de balsamicoazijn met de olijfolie extra vergine en een beetje zout en peper. Meng de dressing door de radicchio en verdeel de sla over 4 borden. Strooi de walnoten, gorgonzola en Parmezaanse kaas over de radicchio.
Bospeentjes
Breng een pan met water en een beetje zout aan de kook. Schil de bospeentjes en kook ze circa 3 minuten. Giet de bospeentjes af. Verhit een klontje boter in een koekenpan. Pers de sinaasappel uit. Voeg het sinaasappelsap en de bospeentjes toe aan de pan. Laat het vocht in circa 3 minuten verdampen terwijl je de bospeentjes regelmatig omschept.
Serveren
Leg de boterhammen op de salade, met daarbovenop bospeentjes en de plakjes worst.
Meld je aan en praat mee