Gekaramelliseerde kip
-
Verhit een koekenpan, voeg de suiker toe en laat de suiker karamelliseren.
-
Voeg een scheutje olie en de kip toe en bak om en om circa 6 minuten. Schenk een scheutje water in de pan, zodat de karamel niet verbrandt en bak de kip om en om in circa 5 minuten gaar.
-
Haal de kip uit de pan en laat afkoelen. Snijd de kip in repen.
Dressing
-
Snijd de peper in ringetjes (verwijder eventueel de zaadlijsten).
-
Verwarm de azijn circa 3 minuten in een pan. Voeg de peper toe. Laat de peperazijn circa 10 minuten afkoelen.
Maaltijdsalade
-
Rooster het cassavemeel circa 5 minuten in een droge pan.
-
Pel en snijd de ui in dunne ringen. Snijd de tamarillo’s in parten.
-
Halveer de paprika’s in de lengte, verwijder zaadlijsten en snijd de paprika’s in dunne repen. Scheur de blaadjes spinazie in stukken.
-
Verdeel de spinazie over een groot diep bord en verdeel hier de tamarillo’s, paprika’s en ui overheen.
-
Schenk er wat peperazijn over. Leg de kip op de salade en garneer met het cassavemeel.
0 reacties