- Verwarm de oven voor op 180 ºC.
- Leg de soepkommen ondersteboven op een met bakpapier beklede bakplaat. Bestrijk de soepkommen met een beetje zonnebloemolie. Vouw de tortilla’s over de soepkommen.
- Bak de tortilla’s in de oven in circa 6 minuten krokant en goudbruin.
- Pel en snijd de uien in halve ringen. Pel en snijd de knoflook fijn.
- Rooster de amandelen in een kleine koekenpan lichtbruin in circa 4 minuten op matig vuur.
- Halveer de paprika’s in de lengte, verwijder de zaadlijsten en snijd de paprika’s in blokjes.
- Verhit een scheutje olie in een pan. Voeg de paprika toe en bak in circa 4 minuten gaar.
- Voeg de knoflook en de uien toe en bak circa 2 minuten.
- Meng in een grote kom de witte wijnazijn met een beetje zout en versgemalen peper. Voeg de honing en de mosterd toe en meng goed door. Schenk de olijfolie extra vierge in een dun straaltje al roerend met een garde erbij.
- Meng de spinazie door de dressing.
Serveren
Verdeel
de tortilla’s over borden. Verdeel de spinazie en de gebakken groente over
de tortilla’s. Verbrokkel de feta erover en bestrooi met de amandelen.
0 reacties